To so alarmanti razlogi za izpadanje las - derma-luxecosmetics.com/hu

To so alarmanti razlogi za izpadanje las

  • 24. 03. 2022

Šop las v odtoku je pojav, ki ga ne gre spregledati, saj je lahko pokazatelj in začetek velike težave – pretiranega izpadanja las ali celo popolne plešavosti. Povedali ti bomo, kako lahko to težavo uspešno rešiš, zlasti v spomladanskem času, ko lasje še toliko bolj izpadajo.

Izpadanje las prizadene tako moške kot ženske. S tem problemom se vsaj enkrat v življenju sooči kar 70 % moških in 40 % žensk. Težave se lahko pojavijo že pred 30. letom, hitrost izpadanja las pa se od posameznika do posameznika razlikuje. Do tako velikega odstotka pride zaradi prepoznega reševanja težav z izpadanjem las. Ko opaziš prve znake izpadanja las, moraš pravočasno ukrepati in preprečiti nadaljnje izpadanje las. Pomlad je idealen čas, da preveriš, v kakšnem stanju so tvoji lasje, saj v tem letnem času lasje še intenzivneje izpadajo. 

Preveri 4 najpogostejše razloge za izpadanje las:

1. Slaba prekrvavljenost lasišča 

Tako kot telo tudi lasje potrebujejo prava hranila, da rastejo in so zdravi. Lasje hranilne snovi dobijo iz naše krvi, s cirkulacijo. Ker pa je lasišče periferno, pogosto mehansko ne dobi vsega, kar potrebuje. Zato je dobro uvesti redno masažo glave in lasišča. To je preprosta, a učinkovita praksa, ki jo lahko uvedeš med počitkom, gledanjem najljubše serije ali pitjem kave, dva do trikrat na teden. Priporočamo ti uporabo igličnega valjčka, ki je dokazano zelo učinkovit. Iglični valjček ima kar 540 iglic iz titana, ki prodrejo v globlje plasti kože na lasišču in pospešujejo tako potrebno mikrocirkulacijo las. Gre za Derma-Luxehair iglični valjček, ki mirujoče lasne mešičke aktivira k ponovnemu delovanju ter dodatno spodbudi aktivne lasne mešičke za rast las.

2. Uporaba agresivnih šamponov 

Pri šamponih za lase je izjemno pomembno, da izbereš takšne, ki tvoje lase globinsko očistijo, a niso agresivni. Večina šamponov namreč lahko poruši bakterijsko floro in povzroči mastenje las, srbenje, prhljaj in rdečico. Napačen in agresiven  šampon za lase še tako dodatno vpliva na izpadanje las. Pomembno je, da izbereš blag šampon proti izpadanju las, ki odstrani vse nečistoče, ohranja PH vrednost lasišča, hkrati pa je nežen in preprečuje nadaljnje izpadanje las. Derma-Luxehair šampon proti izpadanju las vsebuje učinkovito formulo Procapil, ki preprečuje izpadanje las, krepi aktivne lasne mešičke in spodbuja cirkulacijo lasišča. Je klinično testiran in dokazano učinkovit za težave z izpadanjem las. Poleg tega je na voljo za mastno lasišče in normalno do suho lasišče. Uporaba tega šampona bo upočasnila staranje lasnih mešičkov, zato bodo lasje veliko manj izpadali.

3. Pretiran stres se najprej opazi na laseh

Pospešen tempo življenja, visoka pričakovanja in življenjski slog nasploh so vzrok, da skoraj vsak drugi človek trpi zaradi pretiranega stresa. Čeprav se stres najprej kaže kot psihična težava, mu zelo hitro sledi fizična reakcija organizma. Nadledvične žleze namreč v tem stanju izločajo stresni hormon, ki daje signal telesu, da pripravi telo na nevarnost – stanje, v katerem bo shranilo vsa hranila in energijo porabilo izključno za vitalne funkcije. Ker rast las ni primarnega pomena, bodo lasje tisti, ki bodo prikrajšani za vsa hranila. Ti ljudje najpogosteje opazijo lokalizirano izpadanje las oz. krožno izpadanje las. Boj proti stresu je dolgotrajen, na srečo pa je boj proti izpadanju las in plešavosti lahko hitrejši in uspešnejši s pomočjo skrbno izbranimi izdelki za nego las.  Za prve vidne in resne znake izpadanja las in plešavosti uporabi Derma-Luxehair Tonic. Embalaža v razpršilu omogoča enostaven in ciljno usmerjen nanos na predele lasišča, kjer so lasje vidno razredčeni oz. le ti ne rastejo več. Ta tonik vsebuje aktivne patentirane sestavine, ki klinično dokazano zmanjšajo izpadanje las za 46 % in povečajo gostoto las za 121 %.

4. Sezonsko izpadanje las: pomlad, jesen oziroma po porodu

Številne ženske in moški doživijo povečano izpadanje las v določenih letnih ali življenjskih obdobjih, četudi živijo zdravo in manj stresno življenje. Zato je treba lase vedno pripraviti na ta obdobja, torej lase okrepiti in jih še bolj negovati kot navadno. Rezultat bo najboljši, če boš deloval/a neposredno na lasni mešiček. Tako bo las postal debelejši, močnejši in bolj odporen. To nalogo bo odlično opravil Derma-Luxehair serum za rast las. Ker deluje na samo lasišče, Derma-Luxehair serum spodbuja rast novih las, hkrati pa preprečuje izpadanje obstoječih las. Najpomembneje pa je, da ne masti las in je izredno enostaven za nanašanje, v lasišče ga vmasiraš le enkrat na dan, pred spanjem.

 

Post a Comment

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük