Kako samo v dveh korakih do razkošnih trepalnic in zapeljivih oči? - derma-luxecosmetics.com/hu

Kako samo v dveh korakih do razkošnih trepalnic in zapeljivih oči?

  • 17. 03. 2022

Si se kdaj vprašala, ali je tvoja lepotna rutina učinkovita. Večina žensk sledi zapletenim korakom in uporablja številne kozmetične izdelke za dosego minimalnega rezultata. Pot do čudovitih trepalnic in negovane ter pomlajene kože okoli oči je veliko enostavnejša kot si misliš!

Kot pri vseh stvareh v življenju, bi tudi v tvoji lepotni rutini moralo veljati pravilo – manj je več! Spadaš tudi ti med večino žensk, ki je že preizkusila različne lepotne izdelke? Kozmetične torbice in police v kopalnicah se polnijo, denarnice se praznijo, a učinka dolgih in gostih trepalnic ter sveže in napete kože okoli oči ni od nikoder. Zdaj lahko temu narediš konec! Učinkovita lepotna rutina ni nujno težavna, zahtevna in draga. Niti ne vzame veliko časa.

Ne boš verjela, kaj ženske najbolj moti na sebi!

Pri Derma-Luxe Cosmetics že od samega začetka poslušamo mnenja in potrebe resničnih žensk, zato smo naredili raziskavo o tem, kaj ženske najbolj moti na sebi, ko gre za zunanji izgled, in kaj bi najprej na sebi spremenile. Pričakovali smo klasične odgovore: manj kilogramov, daljši lasje ali ravni zobje, a so bili odgovori presenetljivi. Največ žensk si je želelo napete, pomlajene kože okoli oči, brez podočnjakov ter dolge in goste naravne trepalnice, saj te resnično spremenijo obraz in odprejo pogled.

V podjetju smo takoj zavihali rokave z vizijo, da ustvarimo izdelek, ki bo ženskam nudil prav to: odpravo podočnjakov in drobnih gubic ter odlično nego krhkih in kratkih trepalnic. Predvsem pa so želeli, da bi bil izdelek cenovno dostopen vsem ženskam ter da bi bila njegova uporaba resnično nezahtevna. Tako smo v našem laboratoriju razvili Double Eye Care 2 v 1: pomlajevalni serum za oči ter balzam za nego in rast trepalnic z ricinusovim oljem. Ta izdelek je resnično svetovna inovacija, saj mu na kozmetičnem trgu ni enakega. Posebnega ga dela to, da ima na eni strani tanko krtačko za nanos balzama za nego trepalnic, na drugi strani pa nežen aplikator za nanos anti-age seruma za okoli oči. Gre torej samo za en izdelek, ki vsebuje dve različni formuli za popoln videz oči.

Ocena influencerk? Čista desetka!

Ker so bile prve povratne informacije o tej beauty senzaciji zares odlične, smo  izdelek poslali v test tudi številnim domačim lepotnim influencerkam.

“To, kar me je zares navdušilo, je dejstvo, da so v samo dveh korakih moje oči popolnoma negovane. Vsak večer, ko si očistim obraz, z aplikatorjem na eni strani nanesnem pomlajevalni serum na celotno področje okoli oči, s ščetko na drugi strani pa namažem trepalnice z balzamom za nego in rast trepalnic, ki vsebuje ricinusovo olje. Zjutraj, ko se zbudim, je pogled svež, spočit in brez podočnjakov, trepalnice pa negovane in pripravljene na nadaljno ličenje,” je povedala influencerka Neja Zupan.

Z njo se strinja tudi influencerka Lara Ovčar: “To je eden redkih proizvodov, ki sem jih preizkusila in takoj opazila razliko! Tanka koža okoli oči je postala vidno bolj napeta in svetlejša praktično že po prvem nanosu. Podočnjaki so bili občutno manjši. Tudi nanos maskare je bil izredno enostaven, saj je balzam trepalnico lepo nahranil in zgladil. Double Eye Care 2 v 1 sem z veseljem priporočila svojim sledilcem. Zagotavlja celovito in popolno nego za oči za ceno enega izdelka!”

Prestižno zlato pakiranje, ki si ga TVOja kozmetična torbica zasluži!

Želimo si, da Double Eye Care 2 v 1 pomlajevalni serum in balzam za nego in rast trepalnic  preizkusijo vse ženske. Ta lepotna senzacija, ki nima konkurence niti na tujih kozmetičnih trgih, lahko postane del tvoje enostavne, a učinkovite lepotne rutine. Rezultat je garantiran,  nudimo vam tudi 30-dnevno garancijo na zadovoljstvo z izdelkom. Če izdelek ne izpolni tvojih pričakovanj, ga lahko v roku 30 dni vrnešin povrnili ti bomo kupnino.

Post a Comment

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük