Kako preprečiti spomladansko izpadanje las? - derma-luxecosmetics.com/hu

Kako preprečiti spomladansko izpadanje las?

  • 11. 03. 2022

Prekomerno izpadanje las v spomladanskem in jesenskem času je naravni pojav, ki ga ne moremo povsem preprečiti, lahko pa ga vidno ublažimo. In prav tako lahko spodbudimo ponovno rast las. Preberite kako.

Pazite na prehrano in način življenja

Izpadanje lase je seveda pogojeno tudi gensko, a še večji vpliv na to imata stres in nepravilna prehrana. Takšen način življenja ne pusti posledic samo na koži, temveč tudi na lasišču. Potrebujete dovolj spanja ter način za čim boljše soočanje s stresom. Zdrava hrana je še kako pomembna. Hrana, ki vsebuje veliko sladkorja in rafiniranih ogljikovih hidratov pospešuje izpadanje las. V sebe vnašajte čim manj takšne hrane ter čim več sadja in zelenjave, ki vsebujejo vitamine za rast las. Pomaranče, breskve, limete, banane, jabolka, avokado so odlični vir vitaminov za lase, zato se naj vsakodnevno znajdejo na vašem jedilniku.

Tjaša Korošec za Derma-Luxehair

Pijte dovolj vode

Voda je osnova našega telesa in je zaradi tega ključna za zdravje telesa. Če pijte vode ni vaša navada, si priskrbite privlačno stekleničko za vodo in jo povsod in vedno nosite s sabo. Voda bo hidrirala vaše lase od vznotraj, sploh če jo pijete na prazen želodec in po majhnih požirkih. Voda je tudi pomembna pri samem pranju las. Nikoli ne izpirajte las z vročo vodo. Vaši lasje potrebujejo mlačno, še boljše malce hladno vodo.

Derma-Luxehair šampon proti izpadanju las in serum za rast las

Pazite katere izdelke za lase uporabljate

Poceni in  neučinkoviti izdelki za nego las vam naredijo še več škode in vas nazadnje stanejo še dražje.  To pomlad si privoščite zares kvalitetne proizvode proti izpadanju las in za rast las, ter uživajte v gostih in dolgih laseh. Derma-Luxehair linjija vsebuje inovativno formulo Procapil, ki preprečuje izpadanje las in ponovno aktivira aktivne in speče lasne mešičke. Že po prvi uporabi bodo vaši lasje mehki in vidno bolj sijoči ter obnovljeni.

Derma-Luxehair izdelki proti izpadanju las

Post a Comment

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük