Shop

Серум за раст на трепките

Добијте видливо подолги и пополни трепки за само 2 недели

60 дневен третман (1,5 ml)
2.590,00ден
целогодишен третман (4,5 ml)
7.625,00ден 5.730,00ден
60 дневен третман (1,5 ml) целогодишен третман (4,5 ml) Clear
SKU: 1300025 Category:

Mnenja

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Серум за раст на трепките”

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.

Description, usage, ingredients

ДЕРМА-ЛУКСЕЛАШ СЕРУМОТ ЗА РАСТ НА ТППИК ДОКАЖАНО ДЕЛУВА:
 • до 50% подолги и подебели трепки за 14 дена,
 • до 100% подолги и подебели трепки по завршувањето на третманот,
 • до 100% потемни трепки,
 • до 73% повеќе свиткани трепки.

Серумот за раст на трепките Derma-Luxelash е докажано дека го стимулира растот на трепките, го спречува губењето на трепките и гарантира подолги трепки со само едно нанесување на ден. Повеќе од 120.000 задоволни жени гарантираат дека резултатите од нашиот серум се неверојатни. За интензивна нега и максимална должина на трепките, препорачуваме третман од 60 дена.

КЛИНИЧКИ ТЕСТИРАНО, 100% ЕФИКАСНО И БЕЗБЕДНО

Серумот за раст на трепките Derma-Luxelash е клинички тестиран и затоа е погоден дури и за најчувствителните очи. Клиничките истражувања ги прегледува независен Словенец офталмолог, д-р. Белтрам, кој потврди дека нашиот серум за раст на трепките е 100% ефикасен и безбеден и за чувствителните очи. Тоа е единствениот оригинален словенечки серум за раст на трепките на нашиот пазар, и гарантирано е направен од проверени и безбедни состојки.

ЗОШТО Е ДЕРМА-ЛУКСЕЛАШ СЕРУМОТ ЗА РАСТ НА ТППИКИТЕ Е ТОЛКУ ЕФИКАСЕН?

Уникатната активна состојка во Derma-luxelash серумот за раст на трепките интензивно делува на коренот на фоликулот на трепките, што го стимулира видливиот раст на трепките, го спречува губењето на трепките и вашите трепки тогаш се подолги, погусти и потемни.

Derma-Luxelash серумот за раст на трепките го зајакнува и стимулира растот дури и на најтенките, незабележливи и ретки трепки, ги потемнува и витка за само 2 недели од првиот ден на употреба. Максималната должина на трепките се постигнува по еден месец редовна употреба (аплицирање еднаш дневно).

ЗОШТО Е ДЕРМА-ЛУКСЕЛАШ СЕРУМОТ ЗА РАСТ НА ТППИКИТЕ ШТО ПРАВИ ПОВЕЌЕ ОД 120.000 ЖЕНИ ВО ЕВРОПА ТОЛКУ СРЕЌНИ?
 • Стимулира интензивен раст на трепките на природен начин.
 • Го зајакнува и стимулира растот дури и на најтенките, незабележливи и ретки трепки.
 • Ги зајакнува трепките бидејќи делува директно на фоликулот на трепките.
 • Спречува губење на трепките, па трепките се погусти и пополни.
 • Овозможува природно виткање на трепките, тие се природно виткани.
 • Овозможува раст на потемни, позабележителни трепки.
 • Ја подобрува нивната еластичност, така што трепките не се кршат.
 • Производот е вегански, потполно безбеден и не предизвикува иритација на очите.
ДА, ДУРИ И ДА ВАШИТЕ ТРЕПКИ НЕ СЕ ДЕБЛИ ИЛИ ДОЛГИ КОЛКУ САКАТЕ, ИМА ПРИРОДЕН НАЧИН, КАКО ДА ГО РЕШЕТЕ ОВА – СО НАШИОТ СЕРУМ ЗА РАСТЕЊЕ НА ТПИКИТЕ, КОЈ ДОКАЖАНО Е ЕФИКАСЕН.

Самата употреба е исто така лесна, со само еден потег како да нанесувате ајлајнер. Нанесете еднаш дневно пред спиење и серумот ќе делува магично на растот на трепките.

ПОГЛЕДНЕТЕ КОЛКУ Е ЛЕСНО ДА СЕ НАПРИМЕНЕ НАШИОТ СЕРУМ ЗА РАСТ НА ТППИКИ

Употреба
 1. Пред да го користите серумот за раст на трепките Derma-Luxelash, исчистете ја областа околу очите.
 2. Серумот за раст на трепките Derma-Luxelash може да се нанесе и на долниот очен капак, веднаш до трепките. При нанесување на серумот за раст на трепките Derma-Luxelash, мора да се внимава да се избегне директен контакт со окото.

На исчистена и сува кожа, нанесете серум Derma-Luxelash на горниот очен капак, веднаш до трепките, од внатрешниот агол кон надвор (како што е прикажано на скицата).

3. Колку често треба да се нанесува серумот за раст на трепките Derma-Luxelash?

Серумот за растење на трепките го користиме Derma-Luxelash еднаш дневно, по можност навечер. Почеста употреба не е потребна, бидејќи активната формула на серумот Derma-Luxelash ги обезбедува сите потребни активни состојки за употреба само еднаш дневно. Откако ќе ги постигнете саканите резултати, се препорачува нанесување на Derma-Luxelash за одржување на изгледот секој втор или трет ден.

СОСТОЈКИ

Сите активни состојки се внимателно избрани, тестирани, докажани ефикасни и безбедни за употреба! Производот не е тестиран на животни.

Список на состојки (PDF)

Reviews