Нега на трепките

Нега на трепките

Showing all 8 results

Мелем за нега и раст на трепките и серум за нега на очи со подмладителен ефект.
Add to cart

2 во 1: Серум за подигнување на очите и регенератор за нега на трепките

13634

Задолжително за убавина: серум против темни кругови, брчки и регенератор за нега и раст на трепките Wildlash ™

1.600,00ден
Add to cart

Glamour Lash маскара

13724

Маскара за волумен и интензивна должина на трепките.

1.200,00ден
Wild Lash подлога за нанесување маскара
Add to cart

Wild Lash Eyelash Основа

13676

Wild Lash подлога за нанесување маскара, која делува и на растот на трепките.

1.200,00ден
Sale
Derma-Luxelash серум за раст трепалник
Select options

Серум за раст на трепките

13404

Добијте видливо подолги и пополни трепки за само 2 недели

2.590,00ден5.730,00ден
Природна течност за нега на трепките со вештачки екстензии
Add to cart

Течност за трепките со вештачки екстензии

13670

За природна нега на трепките со вештачки екстензии, 60-дневен третман

970,00ден
Out of stock
Unlimited Lash маскара за должина на трепките
Read more

Unlimited Lash маскара

13681

Маскара за бесконечна должина на трепките

1.030,00ден
Интензивна маскара за волумен на трепките
Add to cart

Intense Lash маскара

13667

Маскара за интензивен волумен на трепките

1.030,00ден
Текоче чртало
Add to cart

Професионален течен ајлајнер

13795

Професионална црна течна гума за лесна и брза употреба, за дури 120 апликации.

790,00ден