Trepalnice - okras in ponos vsake ženske! - derma-luxecosmetics.com/hu

Trepalnice – okras in ponos vsake ženske!

  • 17. 02. 2022

Dolžina trepalnic je določena ob rojstvu, na kar ne moremo vplivati. So pa znanstveniki ugotovili, da lahko vplivamo na rastni cikel trepalnic, od katerega je odvisna njihova dolžina. Trepalnice rastejo v treh ciklih: v prvem rastejo, v drugem mirujejo, v tretjem izpadejo. Če nam uspe podaljšati prvi cikel, trepalnice rastejo dlje, kasneje izpadejo in posledica so daljše ter gostejše trepalnice.

Serum Derma-Luxelash je izdelek, ki bo vašim trepalnicam pomagal rasti. Posebna sestavina v serumu ženskam zagotavlja kar do 50% daljše trepalnice, nekaterim celo do 100% daljše. In kar je najbolje, serum deluje pri vseh, brez izjeme! Tudi pri moških!

Serum za podaljševanje trepalnic Derma-Luxelash so najbolj hvaležno sprejeli tisti, ki so iz različnih razlogov izgubili trepalnice, saj so jim že po 14 dneh redne uporabe začele poganjati nove trepalnice.

Zrasle bodo tudi vam. Zagotovljeno!

Serum nanesete 1x na dan, pred spanjem. En serum bo zadostoval za dva meseca uporabe, za vzdrževanje stanja celo leto pa potrebujete samo tri serume. Na voljo pa je tudi serum za celoletni tretma. Serum za celoletni tretma prvih 60 do 90 dni uporabljajte enkrat dnevno. Ko dosežete željene rezultate, pa je za ohranjanje videza priporočljiv nanos vsak drugi ali tretji dan.

Pazite na nevarne ponaredke!

Ker se serum nanaša tako blizu oči, je izredno pomembno, da je testiran in preverjen. Ker je na trgu več izdelkov, pazite, kaj kupujete! Serum Derma-Luxelash je bil klinično testiran v Sloveniji pod vodstvom kirurga oftalmologa dr. Mateja Beltrama, ki je izdelek označil kot 100% učinkovit in 100% varen.

S serumom Derma-Luxelash so vaše oči varne.

Serum Dema-Luxelash lahko naročite na naši spletni strani https://derma-luxecosmetics.com/sl/, v vseh lekarnah po Sloveniji in v Dm prodajalnah.