Novi lepotni trend, ki ga obožujejo influencerke! - derma-luxecosmetics.com/hu

Novi lepotni trend, ki ga obožujejo influencerke!

  • 02. 02. 2022
EDINSTVENA KOMBINACIJA DVEH IZDELKOV V ENEM ZA POPOLN VIDEZ OČI IN TREPALNIC

Double Eye Care za nego oči in trepalnic je edini izdelek na trgu, ki ima na eni strani tanko krtačko za nanos balzama za nego trepalnic, na drugi strani pa nežen aplikator za nanos pomlajevalnega seruma za okoli oči.

1. Negovalni serum za oči z anti-age učinkom za hitro in učinkovito delovanje na tanke linije gub okrog oči in popolno hidracijo, ki kožo okoli oči ohranja mladostno in spočito, brez podočnjakov.

2. Balzam za nego in rast trepalnic z ricinusovim oljem za obnovo, rast in razkošen videz trepalnic, s katerim bodo vaše trepalnice naravno goste in očarljivo dolge.

POMLAJEVALNI SERUM ZA OČI, KI VAS BO PREPRIČAL ŽE PO PRVEM NANOSU

Negovalni serum za oči z anti-age učinkom je prava rešitev za nadležne gubice okrog oči. Rezultate boste opazili že po prevm nanosu, oči bodo veliko bolj svežeodprte, koža pa zglajena. Lahka in hitro vpojna formula je idelana za nanašanje tako zjutraj kot zvečer. Z redno uporabo seruma bo vaša koža okoli oči mladostna, spočita in brez podočnjakov.

Vsebuje kombinacijo 4 esencialnih učinkovin za čudovite oči:

  • Sončnično olje, ki zaradi obilice vitaminov (E, A, C in D) in maščobnih kislin deluje kot antioksidantkožo regenerira ter obnavlja. Je izjemen vlažilec kože, zato je še posebej primeren za suho, dehidrirano in občutljivo kožo;
  • Vitamin E je mikrohranilo in močan antioksidant, ki upočasnjuje staranje kože. Kožo od vznotraj vlažipospešuje njeno regeneracijo ter ji vrača njeno prožnost in čvrstost;
  • Arganovo olje kožo obnavlja, jo ščiti pred škodljivimi vplivi okolja ter preprečuje prehitro staranje, saj je močan antioksidant. 

Niacinamide (vitamin B3) pomaga v boju proti podočnjakom, saj vpliva na melanocite, celice, ki igrajo pomembno vlogo pri tvorbi pigmenta v koži. Spodbuja enakomernejši ten kože in koži daje sijaj. Izboljšuje strukturo kože in njeno hidratacijo in ima takojšnji anti-age učinek.

BOGAT NEGOVALNI BALZAM, KI BO OKREPIL TUDI NJABOLJ POŠKODOVANE TREPALNICE

Zmožnost obnavljanja trepalnic se skozi leta upočasni, zato trepalnice postanejo tanjše in redkejše. Če svoje trepalnice nenehno obremenjujete z maskaro, kodralniki, umetnimi trepalnicami in odstranjevalci ličil, postanejo šibke in krhke.  Bogata sestava balzama nahrani trepalnice, jih okrepi in izboljša njihovo strukturo. S svojo inovativno aktivno formulo deluje tudi na rast trepalnic. Klinične študije so pokazale, da z redno uporabo trepalnice rastejo do 2,6x hitreje kot običajno.

Vsebuje tri bogata naravna olja:

  • Ricinusovo olje pospešuje rast trepalnic in poveča njihovo gostosto. Trepalnice izdatno okrepi, zaradi česar se manj lomijo med odstranjevanjem ličil. Prodre globoko v strukturo trepalnic in jih izdatno nahrani;
  • Kokosovo olje blagodejno deluje na trepalnice, saj je bogato z vitamini AB in E, ki trepalnice ščitijo pred zunanjimi vplivi in prezgodnjim staranjemKokosovo olje regenerira strukturo trepalnic z zapolnjevanjem zunanjih plasti in jih tako zgladi ter ojača. Ker se vpije globoko v same trepalnice, jih okrepi in globinsko obnavlja;
  • Jojobino olje je bogato z E vitaminom in deluje kot antioksidant. Zavira staranje, saj trepalnice nahrani odvznotraj ter globoko navlaži.