Preveč populjene obrvi? Imamo rešitev! - derma-luxecosmetics.com/hu

Preveč populjene obrvi? Imamo rešitev!

  • 10. 08. 2021

Že nekaj časa so v modi goste in močne obrvi naravnega videza, a ima še vedno mnogo žensk tanke in redke obrvi, ki so posledica pretiranega puljenja.

NEPRAVILNA OBLIKA OBRVI LAHKO SPREMENI NAŠ OBRAZ

Preveč populjene obrvi nas navidezno postarajo, medtem ko nas lahko preveč močne in izrazito poudarjene obrvi naredijo grobe in jezne. Obrvi so okvir obraza, zato je njihov izgled še kako pomemben.

ALI OBRVI, KI JIH PREVEČ POPULIMO SPLOH KDAJ ZRASTEJO NAZAJ? 

Da, preveč populjene obrvi lahko zrastejo v prvotno naravno obliko, a lahko traja kar nekaj mesecev, celo do enega leta, če je bila linija obrvi s puljenjem popolnoma spremenjena. Na srečo lahko rast obrvi precej pospešimo! 

DERMA-LUXEBROW SERUMU ZA RAST OBRVI ZAUPA ŽE VEČ KOT 50.000 ZADOVOLJNIH UPORABNIC
Derma-Luxebrow serum za nego obrvi in rast obrvi je zasnovan z uporabo močne in klinično testirane tehnologije, ki oživi obrvi z globinsko stimulacijo dlačnih mešičkov. Edinstvena formula iz kompleksa aminokislinhranljivih snovivitaminov skupine Bvitamina E in antioksidantov vidno pospeši rast obrvi, jih okrepi, zgosti in neguje. 

Derma-Luxebrow serum nanašamo enkrat na dan, najboljše zvečer. Pogostejša uporaba ni potrebna, saj formula seruma zagotavlja vse potrebne aktivne učinkovine za uporabo enkrat na dan. Ko dosežete želene rezultate, za ohranjanje videza nanašajte serum dvakrat na teden. Ob redni uporabi seruma boste gostejše  ter tudi močnejše in temnejše obrvi opazile že po nekaj tednih.

NARAVNO GOSTE OBRVI BREZ ZAMUDNEGA ZARISOVANJA

V kliničnih testih je uporaba seruma za rast obrvi Derma-Luxebrow vplivala na izboljšanje videza gostote obrvi, zaradi česar so bile obrvi videti polnejše, gostejše in temnejše. Serum za rast obrvi Derma-Luxebrow s svojo inovativno formulo ne le zgosti vaše obrvi temveč tudi preprečuje izpadanje obrvi in njihovo lomljenje. Serum za rast obrvi Derma-Luxebrow je varen tudi za tiste z občutljivo kožo.