Kako pravilno negovati trepalnice z umetnimi podaljški? - derma-luxecosmetics.com/hu

Kako pravilno negovati trepalnice z umetnimi podaljški?

  • 20. 05. 2021

Umetne trepalnice čudovito polepšajo vaš pogled, a lahko poškodujejo naravne trepalnice. Predstavljamo vam vrhunski izdelek, ki neguje in krepi naravne trepalnice z umetnimi podaljški!

UMETNE TREPALNICE SO LEPE A LAHKO TUDI POŠKODUJEJO NARAVNE TREPALNICE

“Uau, kako lepe trepalnice imaš!”, so besede, ki jih pogosto slišijo uporabnice umetnih podaljškov. Svilnate, dolge, goste trepalnice so sanje skoraj vsake ženske in z enim obiskom v salonu jih lahko enostavno dobite.

Vendar pa ta izjemen lepotni dodatek terja davek na naravnih trepalnicah. Dodatna teža, ki jo morajo nositi naravne trepalnice, lepilo in druge škodljive snovi povzročijo, da začnejo trepalnice prekomerno izpadati, se krhati in tanjšati, izgubijo tudi barvo, zato so ženske, kadar snamejo podaljške, velikokrat šokirane, ko vidijo, v kakšnem stanju so njihove naravne trepalnice.

A sedaj ni več razloga za skrb, saj smo razvili revolucionarni izdelek samo za uporabnice podaljšanih trepalnic.

DERMA-LUXELASH FLUID ZA NEGO NARAVNIH TREPALNIC Z UMETNIMI PODALJŠKI

Ta edinstven fluid vsebuje najboljše sestavine za krepitev dlačnih mešičkov, saj morajo biti zaradi dodatne obremenitve ti še posebej močni. 

BOGATA NEGA ZA OBREMENJENE MEŠIČKE

Fluid se uporablja samo med nošenjem umetnih trepalnic oz. podaljškov, saj vaše trepalnice pomoč potrebujejo takrat, kadar nosijo dodatno težo. Redna uporaba fluida vam prinese zagotovljene rezultate:

  • dlačni mešički se okrepijo, zato trepalnice redkeje izpadejo,
  • trepalnice postanejo močnejše in bolj elastične,
  • trepalnice se ne krhajo in se ne lomijo.

Fluid nanesite enkrat na dan na rob trepalnic (kot bi nanašale eyeliner), najbolje zvečer pred spanjem, ko je koža očiščena.

Redna uporaba vam zagotavlja, da boste po odstranitvi podaljškov zadovoljne s stanjem svojih trepalnic. In kar je najboljše, podaljški bodo obstojneši dlje časa, saj naravne trepalnice ne bodo predčasno izpadle. 

REFIL NAJ ŠE MALO POČAKA

Derma-Luxelash fluid za nego naravnih trepalnic z umetnimi podaljški vam zagotavlja daljše zadovoljstvo s podaljški in manjšo potrebo po refilih – s tem pa vam prihrani čas, denar in slabo voljo. 

In še nasvet!  Če ste pred kratkim sneli podaljške in so vaše trepalnice že utrpele škodo zaradi podaljškov, uporabite Derma-Luxelash serum za rast trepalnic, ki bo globinsko obnovil vaše trepalnice. Izdelek bo nahranil izčrpane lasne mešičke in spodbudil hitrejšo rast kakovostnejših trepalnic.