Podaljšaj svoje trepalnice na naraven način tudi do 100%! - derma-luxecosmetics.com/hu

Podaljšaj svoje trepalnice na naraven način tudi do 100%!

  • 21. 02. 2021

Le katera ženska si ne želi dolgih, zapeljivih trepalnic, ki obogatijo pogled in dajejo obrazu poseben čar? Dolge trepalnice lahko dobiš zelo hitro z obiskom salona za podaljševanje trepalnic, če pa prisegaš na naraven videz, ki resnično nikoli ne gre iz mode, ti bo zagotovo bolj všeč druga izbira! Tvoje naravne trepalnice lahko zrastejo tudi do 100% dlje s pomočjo učinkovitega in preverjenega seruma za rast trepalnic.

Derma-Luxelash serum za rast trepalnic je slovenski proizvod, narejen iz preverjenih in 100% varnih sestavin. Serum podaljša fazo rasti trepalnic ter prepreči njihovo izpadanje, zato so trepalnice vedno daljše in gostejše!

 

OSUPLJIVI REZULTATI ŽE V DVEH TEDNIH

Za koliko odstotkov bodo zrastle trepalnice? Izdelek je na slovenskih prostovoljkah klinično testiral priznan slovenski oftalmolog dr. Matej Beltram ter potrdil prve vidne rezultate že po dveh tednih redne uporabe Derma-Luxelash seruma. Trepalnice so v tem času v nekaterih primerih zrastle tudi do 50%, po končani uporabi seruma pa celo do 100%. Poleg izjemne rasti trepalnic, Derma-Luxelash serum zagotavlja tudi izboljšano gostoto, naravno privihanost in temnejšo barvo trepalnic.

“Učinki so bili osupljivi, saj se je že po treh tednih pokazala učinkovitost izdelka: trepalnice so se opazno podaljšale, zgostile in potemnele. Dolžina trepalnic se je ob koncu študije po osmih tednih povečala celo za 100 odstotkov. Kot očesnega zdravnika me je najbolj zanimala varnost proizvoda. Študija je potrdila, da ni nobenih stranskih učinkov na oko. “ je ob koncu študije dejal dr. Beltram.

100% VARNO in 100% PREVERJENO

Na trgu je veliko izdelkov, ki obljubljajo enak učinek. Ker je zdravje oči izrednega pomena, bodi pri izbiri seruma za rast trepalnic previdna. V množici izdelkov, katerih sestavin in porekla ni moč razbrati, posezi po serumu, ki je prestal klinične teste v Sloveniji in navaja svoje sestavine. Če si pozorna na deklaracijo, ki navaja podatek o proizvajalcu in sestavinah, lahko hitro ugotoviš, da veliko izdelkov, ki se prodajajo na spletu, ne usteza zakonodaji, saj ne postrežejo s temi podatki. Eno od meril, ali izdelek izpolnjuje standarde, je tudi opravljena klinična študija ter podatek ali je izdelek registriran v evropski bazi. Posebno previdna moraš biti pri spletnem nakupuvanju, saj spletna prodaja za prodajalca nima tako zavezujočih kriterijev kot tista v trgovini ali lekarni. Zanimiv je tudi podatek, da spletne strani, ki niso registrirane s slovensko domeno (se ne končajo s .si), se po naši zakonodaji zaradi končnice .com tretirajo kot tuje. To prodajalcem kakršnihkoli proizvodov, med njimi tudi serumov za rast trepalnic, dopušča da relativno brez nadzora prodajajo izdelke, ki v svoji sestavi nimajo učinkovin, ki bi pospešile rast trepalnic, mnoge pa imajo sestavine, ki so očem neprijazne ali celo nevarne. Derma-Luxelash serum se ravno zaradi tega loči od ostale ponudbe, saj je narejen v Sloveniji iz preverjenih sestavin ter klinično testiran pod vodstvom neodvisnega slovenskega oftalmologa, ki je izdelek označil za 100% varnega in učinkovitega.