Zgodba naše stranke, ki se vas bo dotaknila! - derma-luxecosmetics.com/hu

Zgodba naše stranke, ki se vas bo dotaknila!

  • 06. 11. 2020

Z vami delimo navdihujočo zgodbo naše drage stranke K.G., ki se je morala spopasti z zahrbtno boleznijo.

“Kemoterapiija mi je vzela prav vse dlake na telesu, lase, obrvi, tudi trepalnice niso bile izjema. Ko sem izvedela, da bom morala skozi vsa ta agresivna zdravljenja in da mi bodo tovrstna zdravila pobila vse slabo in vse dobro, me je zelo potolklo. Ko ostaneš že po prvi kemoterapiji brez las, si rečeš mah, če je to najhujše od vsega, bom že zdržala….itak po vsem tem zrastejo novi lasje. Ker se svoje bolezni nisem sramovala, tudi nisem nosila nobene lasulje, zato sem želela, da me okolica sprejme takšno kot sem…skupaj z mojo boleznijo. V času kemoterapije sem izgubila še obrvi, na koncu pa sem ostala še brez trepalnic. No, šele takrat človek res zgleda rakav bolnik, čeprav se niti najmanj ne počuti tako. 

Ker sem z vsemi zdravili že zaključila, sem se odločila najti način, da pospešim rast las, trepalnic, da bom vsaj na izgled hitro spet nazaj. Tako sem v svojo prehrano vključila vse dodatke, ki pospešujejo rast nohtov, las in trepalnic. A vse to je delovalo zelo počasi. Na dolgi rok je vse to dobro, a jaz sem želela hitrejše rezultate. Na internetu sem zasledila Derma-Luxelash za rast trepalnic. Poleg vseh ponujenih produktov, ki so se mi v iskalniku ponudili, sem se po občutku odločila za vašega. Ni mi žal!

To izkušnjo delim z vami, ker vam želim sporočiti, da je produkt odličen. Po enomesečni uporabi tega produkta so mi zrastle nove trepalnice. Ne da sem bila srečna, ker je bila bolezen že za mano, bila sem navdušena saj sem imela še lepše trepalnice kot prej. Polne, goste, črne in dolge kot metle!

Ko spremljam vaše oglase na spetni strani, se čudim zakaj tega izdelka ne ponudite še komu drugemu. Prepričana sem, da bi marsikateri rakav bolnik po zdravljenju vaše produkte z veseljem kupil, če bi le vedel zanje. Sama rada priporočam vaše izdelke, saj se mi zdijo čudoviti! Predvsem hitro delujejo in imajo prave učinke. Točno to kar potrebujemo!”