Praznujemo desetletje popolnih trepalnic! - derma-luxecosmetics.com/hu

Praznujemo desetletje popolnih trepalnic!

  • 08. 10. 2020

Naravne trepalnice, do 100% daljše? Je to mogoče? Da, vsekakor – tudi tvoje naravne trepalnice so lahko daljše in gostejše, potrebuješ samo pravi serum za rast trepalnic! 

Za Derma-Luxelash serum si zagotovo že slišala! Je originalen slovenski kozmetični proizvod, ki zanesljivo spodbudi rast trepalnic tudi do 100%! 
 
Izdelek je produkt podjetja Medilip z lastnim razvojnim laboratorijem in proizvodnjo v Celju. Derma-Luxelash serum je na tržišče vstopil leta 2010 ter svoja prva prodajna mesta našel v lekarnah in specializiranih trgovinah, kmalu zatem pa tudi tudi v vseh Mueller drogerijah po Sloveniji in na Hrvaškem. Od letošnjega aprila je na voljo tudi v Dm prodajalnah po vsej Sloveniji.
 
Priznan slovenski oftalmolog, dr. Matej Beltram, je opravil klinični test izdelka ter potrdil, da je Derma-Luxelash 100% varen in resnično učinkovit izdelek. Študija je potekala tri mesece, v kateri je sodelovalo 30 slovenskih prostovoljk. Učinki so bili osupljivi, saj se je že po treh tednih pokazala učinkovitost izdelka: trepalnice so se opazno podaljšale, zgostile in potemnele. Dolžina trepalnic se je ob zaključku študije po osmih tednih povečala celo za 100%. Kot očesnega zdravnika me je najbolj zanimala varnost proizvoda. Študija je potrdila, da ni prav nobenih stranskih učinkov na oko!”, je ob koncu študije dejal dr. Beltram.
 
 
 
 
 
 
Ta mesec Derma-Luxelash serum  obeležuje svojo 10. obletnico!  V ta namen te razveseljujemo s čisto posebno, omejeno izdajo Derma-Luxelash seruma. Krasna rose gold viala vsebuje 1ml seruma, ki zadostuje za štriridesetdnevni nanos. V tem času bodo tvoje trepalnice že vidno zrastle, se zgostile in privihale!