Popolna nega za tvojo kožo! - derma-luxecosmetics.com/hu

Popolna nega za tvojo kožo!

  • 14. 09. 2020

 

Vitamin C serum je aktivna nega, ki preprečuje prezgodnje staranje kože in zmanjšuje vpliv prostih radikalov, ki dnevno puščajo posledice na naši koži. 

Sestava Vitamin C Active seruma vsebuje visoke koncentracije vitamina c v obliki L-askorbinske kisline, ki deluje kot močan antioksidant in učinkovito nevtralizira reaktivne kisikove zvrsti – proste radikale, ki nastajajo zaradi različnih procesov celičnega metabolizma in škodljivih vplivov okolja (UV žarki, ozon, onesnažen zrak, kajenje). Dokazano pospešuje sintezo kolagena v celicah. Blaži proces vnetja, ki nastane po izpostavljenosti kože UV žarkom. Vitamin E prav tako varuje pred prostimi radikali ter zavira razgradnjo kolagena v globokih plasteh kože, pomaga tudi preprečevati izraznost gub. Hialuronska kislina veže vodo v koži, omogoča njeno zadrževanje v globokih plasteh in pomaga pri obnovi poškodovane kože.

Aktivni čisti vitamin C je mikrokapsuliran, zavarovan, v miliglobule, da ne pride v stik z drugimi sestavinami, saj v tem primeru reagira in se izniči. Aktivira direktno ob stiku s kožo, ko prodre vanjo. Zaradi posebnega zaprtega mehanizma v kremo ne pride zrak, vlaga, bakterije, zaradi česar je krema izjemno higienska. Embalaža kreme globule vitamina C zdrobi in pridejo na kožo zdrobljene. 

Svilnati občutek na koži daje medicinski silikonski gel, ki poskrbi da učinkovine v kapsulah globlje prodrejo v kožo. Zaradi medicinskega silikona lahko serum kombiniramo s katerokoli drugo kremo, saj je popolnoma antialergen. Deluje tudi kot odlična podlaga za ličila. Zaradi silikona tudi druga ličila ne aktivirajo alergeno.

Ne vsebuje konzervansov, emulgatorja in alkohola.

Vitamin C je primeren za vse tipe kože, v primeru zelo suhe kože priporočamo sočasno uporabo vlažilne kreme (najprej naneseš vlažilno kremo, nato vitamin C kremo). Odličen je za mešano in mastno kožo, saj ne vsebuje ne olj (ne masti). Mastno kožo samo dobro očistimo in nanesemo vitamin C serum.