Do 100% daljše trepalnice že v nekaj tednih! - derma-luxecosmetics.com/hu

Do 100% daljše trepalnice že v nekaj tednih!

  • 21. 08. 2020

Naravne trepalnice do 90% daljše? Je to mogoče?

Da, vsekakor – tudi vaše trepalnice so lahko naravno dolge in goste – samo originalen in preverjen serum za naravno podaljševanje trepalnic izberite!

Derma-Luxelash originalen slovenski izdelek za naravno rast trepalnic

Če si želite naravno daljše trepalnice, brez občutljivih podaljškov, lepil in refilov, je pred vami samo ena logična odločitev: Derma-Luxelash, originalen slovenski izdelek, ki brezkompromisno in 100% zanesljivo: 

  • spodbudi rast trepalnic
  • jih okrepi
  • zgosti,
  • jim daje boljšo elastičnost in 
  • temnejšo barvo.

Ko trepalnice kar rastejo in rastejo in rastejo … 

Serum za naravno rast trepalnic Derma-Luxelash nanesite enkrat na dan, vsak večer, pred spanjem. Pri rednem nanašanju seruma bodo trepalnice približno do šestega tedna dosegle maksimalno dolžino, pospešeno rast pa boste lahko opazili že po dveh tednih.

Vas zanima kako deluje Derma-Luxelash serum? Serum vpliva na rastni cikel trepalnice. Vsaka trepalnica oz. dlaka na telesu gre skozi 3 cikle rasti, v katerih miruje, raste in izpade. Ko dlaka neha rasti, kmalu zatem izpade. Serum pa deluje tako, da fazo rasti podaljša tudi do nekaj tednov, zato trepalnice rastejo v neslutene razdalje. Ker izpadejo precej kasneje, kot bi sicer, pa so tudi občutno gostejše

Edini 100% varen serum v Sloveniji 

Serum Derma-Luxelash je edini 100% varen serum za podaljševanje trepalnic v Sloveniji. To potrjujejo profesionalni klinični testi, ki smo jih izvedli tukaj, v Sloveniji, pod vodstvom slovenskega oftalmologa, dr. Beltrama. Ne kupujte izdelkov, ki ne morejo dokazati kliničnega testiranja, saj izdelek nanašate neposredno v bližino oči! Prav tako je edini serum, ki je na voljo tudi v vseh lekarnah po Sloveniji.

Serum Derma-Luxelash ima že več kot 100.000 zadovoljnih uporabnic – navdušil bo tudi vas!