Serum z aktivnim delovanjem vitamina c - derma-luxecosmetics.com/hu

Serum z aktivnim delovanjem vitamina c

  • 10. 08. 2020

Vitamin C Active serum je aktivna nega, ki preprečuje prezgodnje staranje kože na obrazu in jo varuje pred prostimi radikali.

Je prvi in edini serum s strukturo zrnc, tako imenovanih miliglobul, obogatenih z vitaminom C čiste in aktivne L-askorbinske kisline ter dopolnjen z vitaminom E.

L-askorbinska kislina je edini vitamin C, ki ga koža prepozna in absorbira. Serum pospešuje sintezo kolagena v kožnih celicah (fibroplastih), aktivira celično obnovo povrhnjice in tako preprečuje prezgodnje staranje. Pristotna L-askorbinska kislina in vitamin E se odlično dopolnjujeta in blažita proces vnetja, ki nastane po izpostavljenosti kože UV žarkom. Kožo odlično regenerirata po sončnih opeklinah in različnih iritacijah ter odpravljata pigmentne madeže.

Posebnost embalaže

Najmodernejša tehnologija mikrokapsuliranja omogoča 100% učinkovitost in stabilnost sestavin. Aktivne učinkovine so združene v majhna zrnca – miliglobule, ki so obdane z neprepustno plastjo in tako varno zaščitene pred vlago in zrakom. Prednost te tehnologije je, da zrnca ohranjajo svoje lastnosti in sprostijo aktivne učinkovine šele ob nanosu na kožo.

Vitamin C Active serum ne vsebuje konzervansov, emulgatorjev, parabena in alkohola.

Zaradi svoje nemastne in svilnate strukture se odlično obnese tudi kot podlaga za ličenje. Omogoča lažji nanos in daljšo obstojnost ličil.

Serum je primeren za vse tipe kože in se lahko uporablja v kombinaciji s katerokoli kremo za obraz.