Spoznajte prednosti in slabosti podaljševanja trepalnic - derma-luxecosmetics.com/hu

Spoznajte prednosti in slabosti podaljševanja trepalnic

  • 24. 06. 2020

Podaljševanje trepalnic je izjemno priljubljen lepotni tretma, ki navdušuje številne dame po celem svetu. Če so vaše naravne trepalnice slabotne, krhke, naravno kratke in svetle, bodo umetne trepalnice na vašem obrazu naredile pravi čudež. Čeprav je podaljševanje trepalnic precej drago, vam lahko v dobri uri pričara zapeljiv pogled in vas za kar nekaj časa odreši nanašanja maskare. Vendar pa ima mnogo žensk pomisleke. Kako dolgo bodo trepalnice ostale nalepljene? Kako jih negovati? Je podaljševanje trepalnic vredno mojega denarja?

Pri vsakem lepotnem tretmaju naletimo na prednosti in slabosti, kar velja tudi za podaljševanje trepalnic. Predstavljamo vam nekaj najpogostejših znanih lastnosti, končno odločitev pa seveda prepuščamo vam.

4 prednosti podaljševanja trepalnic

  1. Prva prednost je seveda samoumevna – videti so čudovito! Kadar so kakovostno narejene, je vaše trepalnice moč videti od daleč, obrazu prinašajo očarljivost, mehkobo in ženstvenost, kar boste zelo težko dosegle z navadno maskaro ali navadnimi samolepljivimi umetnimi trepalnicami.
  2. Za popoln videz ne potrebujete več maskare, zato boste videti urejene tudi brez ličil, kar je še posebej pripravno poleti. Pozabite na mučno odstranjevanje maskare, videz pande in koščkov maskare v očeh – s podaljšanimi trepalnicami boste popolne brez maskare!
  3. Prihranijo vam veliko časa – kot že omenjeno, nanašanje maskare ni več potrebno, posledično tudi odstranjevanje ne. Prihranek časa je opazen!
  4. Podaljšane trepalnice ostajajo prilepljene 2–3 mesece. Sicer morate za popoln videz na 2–3 tedne na dopolnitev (refil), vendar tudi če tega ne storite, bo vaš videz še kar nekaj tednov čudovit, vse dokler trepalnice ne odpadejo.

4 slabosti podaljševanja trepalnic

  1. Podaljševanje trepalnic ni poceni. Če hodite na redne refile, se lahko na letni ravni znebite več sto evrov.
  2. Vzdrževanje podaljšanih trepalnic je dokaj zahtevno. Izjemno pomembno je, da poskrbite za dobro počutje svojih naravnih trepalnic, saj morajo nositi večjo težo. Priporočamo vam, da uporabljate fluid za umetne trepalnice DERMA-LUXELASH For Lash Extensions, ki nahrani naravne trepalnice in poskrbi, da ne izpadejo predčasno – skupaj s podaljški.
  3. Precej previdni morate biti pri umivanju in odstranjevanju ličil – oljni čistilec je strogo prepovedan, saj bo odstranil lepilo in ostali boste brez podaljškov. Tudi med umivanjem in tuširanjem pazljivo okrog trepalnic, saj jih lahko z drgnjenjem ali močnim vodnim curkom hitro izpulite. Enako velja za brisanje obraza z brisačo.
  4. Če vas vseeno zamika uporaba maskare oz. ličil, bodite zelo previdni, kakšna izberete. Ličila ne smejo biti na oljni osnovi in najbolje je, da se jih da odstraniti z navadnim odstranjevalcem liči na vodni osnovi.