Preizkusi to 5-stopenjsko lepotno rutino za mladostno kožo - derma-luxecosmetics.com/hu
Ekološka kozmetika Active Luxe

Preizkusi to 5-stopenjsko lepotno rutino za mladostno kožo

  • 24. 05. 2022

Poznaš ženske, ki izgledajo odlično ne glede na leta? Tudi ti ugibaš, kaj počnejo, da jim to uspeva? Ni ti potrebno več ugibati. Razkrili ti bomo njihovo skrivnost, ki jo lahko enostavno prekopiraš!

Ni res, da je popolna lepotna rutina zapletena, zamudna in da vsebuje veliko kozmetičnih izdelkov. Te zanima, zakaj nekatere ženske izgledajo popolne, sveže, urejene ne glede na leta in način življenja, druge pa utrujene in popolnoma izčrpane? Odgovor je v negi kože. Razkrivamo 5 enostavnih korakov za prerojeno, sijočo, napeto in mladostno kožo! Ne potrebuješ dragih kozmetičnih tretmajev, da bi izgledala kot zvezda.

Iva Krajnc Bagola za Active Luxe naravno kozmetiko

1. KORAK: Temeljito čiščenje obraza

Da bo tvoja nega obraza resnično učinkovita, moraš kožo pred spanjem dobro očistiti in navlažiti. Z izbiro micelarne vode si na pravi poti, saj odlično odstranjuje vse nečistoče z obraza. Zelo pomembno je, da je micelarna voda učinkovita, hkrati pa nežna do tvoje kože. Active Luxe micelarna voda te bo popolnoma navdušila. Vsebuje posebne micelarne delce, ki nase vlečejo vse nečistoče in ostanke težkih ličil. Kljub intenzivnemu čiščenju kožo ohranja navlaženo, brez neprijetnega zategovanja, mehko in čisto. V čem je skrivnost? Ta micelarna voda vsebuje naraven izvleček bučnega olja iz avtohtonih slovenskih buč, ki obnavlja porušeno funkcijo lipidne bariere in obnavlja kožo. Kožo dodobra očisti in pripravi na nadaljnjo nego.

2. KORAK: serum za globinsko nego kože

Če do sedaj pri negi obraza seruma nisi uporabljala, premisli še enkrat. Vsi dermatologi in kozmetični strokovnjaki poudarjajo pomen uporabe seruma za obraz. Gre za koncentriran eliksir, ki kožo hitro in globinsko nahrani. Uporaba seruma je še posebej priporočljiva po 25. letu. Koža s staranjem izgublja elastičnost in navlaženost, serum pa ji le-to vrača. Pomlajevalni serum za obraz Active Luxe je pravi eliksir mladosti. Dovolj sta dve kapljici dnevno za popolno obnovo in nahranjenost kože. Oljni serum za obraz se izjemno lepo vpije, na koži pa pusti krasen mladostni in svež sijaj. Za še boljši rezultat okoli oči nanesi Active Luxe pomlajevalni serum za oči, saj je namenjen za tanko kožo in drobne očesne gubice, ki zahtevajo posebno in intenzivnejšo nego.

Active Luxe pomlajevalni serum za oči

3. KORAK: vlažilna nočna krema – kako vemo, katera je zares učinkovita?

Ko si očistila kožo in nanesla serum, je čas za vlažilno kremo za obraz, vrat in dekolte. Vsaka krema ne nudi vsega, kar tvoja koža potrebuje. Preveri, da krema vsebuje skvalanActive Luxe anti-aging krema za obraz vsebuje bioaktivne in najbolj čiste kozmetične sestavine, pridobljene z ekstrakcijo superaktivnega CO2. Krema je izredno bogata s skvalanom, zato koži nudi vso potrebno hidracijo. Rezultat je napeta in mehka koža že po prvem nanosu.

4. KORAK: priprava kože na nov dan

Presenetljivo veliko žensk sploh ne uporablja kreme za obraz. Tudi tiste ne, ki se ličijo. Pravilna večerna lepotna rutina ne zadostuje, če kože ne neguješ tudi tekom dneva. Active Luxe dnevna krema je edina krema na trgu, ki vsebuje izvlečke iz bučnih semen, izjemno bogata s skvalanom ter orehovo olje, ki globinsko vlaži in ohranja kožo nahranjeno skozi ves dan. Kljub uporabi ličil, stresu, nenaspanosti in nezadostnemu pitju vode bo koža navlažena, sveža in mladostna. Odlično se obnese tudi kot podlaga za nanos ličil.

Pred in po uporabi ekološke kozmetike Active Luxe

5. KORAK: skrijte leta, ki jih kaže vaša koža na telesu

Navadno negi kože celotnega telesa ne posvečamo toliko časa in pozornosti, kot je potrebno, kar nikakor ni prav. Naša koža je največji organ, zato si zasluži največ ljubezni in naše pozornosti. Active Luxe hranljivo maslo za telo z izvlečki bučnega olja je popolna izbira za nego telesa, predvsem v hladnejših mesecih. Globinsko nahrani kožo in jo mehča. Active Luxe krema za roke z anti-age učinkom preprečuje znake staranja, ki so na rokah najprej vidni, in je izjemno hranilna. Krema se hitro vpije in ne pušča mastnih madežev.

Post a Comment

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük