To je serum za rast obrvi, ki navdušuje influencerke - derma-luxecosmetics.com/hu

To je serum za rast obrvi, ki navdušuje influencerke

  • 25. 04. 2022

Derma-Luxebrow serum za rast obrvi smo poslali našim simpatičnim influencerkam, da ga testirajo. Rezultati so bili navdušujoči – že po 4 tednih so postale obrvi vidno gostejše in temnejše. Še več, obrvi so zrastle tudi na prepuljenih mestih.

Influencerke so navdušene, rezultati so osupljivi

Mnenja slovenskih influencerk so enotna. Serum za rast obrvi Derma-Luxebrow je odličen. Popolnoma preobrazi  obrvi in jih naredi takšne, kot si si vedno želela. Goste, močne, košate obrvi niso samo fikcija iz Hollywooda, ampak so lahko realnost za vsako izmed vas. Aktivne sestavine Derma-Luxebrow seruma za rast obrvi tvoje obrvi negujejo, spodbujajo njihovo rast, jih krepijo, hkrati pa preprečujejo izpadanje obrvi. Zdaj se končno lahko posloviš od tankih, lomljivih in asimetričnih obrvi.

Prvi serum na tržišču, izključno za nego in rast obrvi

Derma-Luxebrow serum s svojo klinično testirano tehnologijo dokazano globinsko stimulira dlačne mešičke ter s tem spodbudi rast obrvi in jih hkrati neguje. Formula vključuje Isopropyl Cloprostenate, učinkovino, ki klinično dokazano izboljšuje strukturo obrvi, pospešuje njihovo rast ter obnavlja dlačice.

Rezultati so vidni že po 4 tednih redne uporabe 

Uporaba Derma-Luxebrow seruma za rast obrvi je popolnoma enostavna, potrebuješ le nekaj sekund! Nanesi ga samo enkrat na dan, priporočljivo zvečer pred spanjem. Pred uporabo si dobro očisti predel okoli obrvi. Derma-Luxebrow serum za rast obrvi nanesi na čisto in suho kožo tik pod lokom obrvi in/ali na tiste predele, kjer želiš, da ti zrastejo dlačice. Rezultati so vidni že po enem mesecu redne uporabe!

Adijo, prepuljene obrvi

Vsem se je že zgodilo, da smo svoje obrvi preveč populile in čakanje na nove dlačice je res mučno. Inovativen Derma-Luxebrow serum za rast obrvi je zasnovan z edinstveno formulo iz kompleksa aminokislin, hranljivih snovi, vitaminov skupine B, vitamina E in antioksidantov, ki zgostijo obrvi na mestih, kjer si to najbolj želiš. Tako lahko tudi ti slediš novim lepotnim trendom, ki narekujejo košate obrvi. 

Elegantna embalaža, ki vas lahko spremlja povsod

Ena pomembnih stvari, poleg učinkovitosti, je zagotovo embalaža in možnost potovanja s serumom. Ženske se dobro zavedamo, kako pomembno je, da je izdelek privlačen in povrhu tega še praktičen, da ga lahko vzamemo kamorkoli gremo. Embalaža iz srebrne kovine je na otip prestižna in vrhunske kvalitete. Notri pa se skriva nežen čopič, ki bo serum po tvojih obrveh enakomerno razporedil, ne da bi dražil kožo okoli obrvi.

Navdušene influencerke in na tisoče zadovoljnih uporabnic prisega na Derma-Luxebrow serum za rast obrvi

Derma-Luxebrow serum za nego obrvi in za rast obrvi vidno pospeši rast obrvi, jih okrepi, zgosti in globinsko neguje. Barvanje obrvi tako ni več potrebno, saj obrvi z redno uporabo seruma tudi potemnijo. 

“Moje obrvi so bile od nekdaj zelo tanke, redke in mislila sem, da jim ni pomoči. Ko sem preizkusila Derma-Luxebrow serum za rast obrvi sem svoje mnenje popolnoma spremenila. Dlačice so začele rasti in po štirih tednih redne uporabe so vidno gostejše in temnejše. Res sem zelo zadovoljna!”

Derma-Luxebrow serum za rast obrvi je odlična izbira, če si želiš naravnega videza in gostih obrvi ali če ti zaradi prekomernega puljenja obrvi sploh ne rastejo več.

”Vsako jutro mi je zarisovanje obrvi vzelo največ časa. Bile so zelo nesimetrične in vsak dan sem jih dorisovala, da so izgledale lepše. Odkar uporabljam Derma-Luxebrow serum za rast obrvi mi barvice ni potrebno več uporabljati. Dlake so zrastle tudi tam, kjer sem mislila, da zagovoto ne bodo.” – Teja

Post a Comment

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük