Preprosta uporaba Derma-Luxehair šampona proti izpadanju las - derma-luxecosmetics.com/hu
Uporabnica Derma-Luxehair šampona proti izpadanju las

Preprosta uporaba Derma-Luxehair šampona proti izpadanju las

  • 07. 04. 2022

Šop las v odtoku je pojav, ki ga ne gre spregledati, saj je lahko pokazatelj in začetek velike težave – pretiranega izpadanja las ali celo popolne plešavosti. 

Izpadanje las prizadene tako moške kot ženske. S tem problemom se vsaj enkrat v življenju sooči kar 70 % moških in 40 % žensk. Težave se lahko pojavijo že pred 30. letom, hitrost izpadanja las pa se od posameznika do posameznika razlikuje. Do tako velikega odstotka pride zaradi prepoznega reševanja težav z izpadanjem las. Ko opaziš prve znake izpadanja las, moraš pravočasno ukrepati in preprečiti nadaljnje izpadanje las.

Čeprav je razlogov za izpadanje las veliko, izdelki Derma-Luxehair s svojo znanstveno dokazano učinkovito formulo Procapil zaustavljajo izpadanje las, spodbujajo ponovno rast las in globinsko nahranijo lasne mešičke ter jih tako ponovno aktivirajo. Pri redni, neprekinjeni uporabi šampona Derma-Luxehair se izpadanje las zmanjša. Lasje se zgostijo in postanejo močnejši.

⭐⭐⭐⭐⭐

“Odličen izdelek. Naneseš ga malo količino na mokre lase in vtiraš 1 -2 minuti. Nato izpereš. Lasje so po uporabi lepi, gladki, voljni. Fascinantno se mi zdi, da nisem uporabila balzama (prej sem vedno ga), pa sem lase prav z lahkoto prečesala. Midve s hčerko sva navdušeni nad uporabo. Hvala vam.” – Maja Grošelj

OBVEZNI KORAKI PRI UPORABI DERMA-LUXEHAIR ŠAMPONA proti izpadanju las

1. Količina šampona, kiga nanašate na las, naj bov velikosti oreha.
2. Šampon enakome porazdelite po laseh.
3. Šampon 1 do 2 minuti nežno vmasirajte v lase in lasišče in nato temeljito sperite.
4. Za dosego vidnih rezultatov priporočamo redno uporabo šampona 2 do 3 krat tedensko.
5. Za najboljše rezultate priporočamo sočasno uporabo Derma-Luxehair tonika proti izpadanju las in Derma- Luxehair seruma zarast las.

Uporabnica Derma-Luxehair šampona proti izpadanju las

POGLEJ SI ENOSTAVNO UPORABO DERMA-LUXEHAIR ŠAMPONA PROTI IZPADANJU LAS

Post a Comment

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük